Loading...
Shop Online
OntdekMerken

No description set
Skechers

0320 - 748404

Bataviaplein 347, 8242 PV Lelystad

Part of Fashion ClubShop Online

Skechers

Skechers USA, Inc. is een wereldwijde leider van 3,56 miljard dollar in de schoenenindustrie voor prestaties en lifestyle. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt meer dan 3.000 modellen voor mannen, vrouwen en kinderen. Het succes van Skechers is te danken aan de werknemers, de hoge kwaliteit, het gevarieerde productaanbod, de gediversifieerde binnenlandse en internationale distributiekanalen en de gerichte marketing via meerdere kanalen. Het bedrijf biedt twee verschillende schoeiselcategorieën: een lifestyle-divisie en prestatiegericht schoeisel. Via licentieovereenkomsten biedt het bedrijf ook merkkleding, tassen, brillen, speelgoed en nog veel meer.

Ontdek onze winkel

www.skechers.com0320 - 748404 Bataviaplein 347, 8242 PV Lelystad
No description set

Meer zoals dit

Bekijk alles
No description set

Ravensburger

Ravensburger brengt plezier, biedt leermogelijkheden en creëert waardevolle gezamenlijke momenten.

No description set

GUESS

GUESS werd in 1981 opgericht door de broers Armand, Georges, Maurice en Paul Marciano, die het zuiden van Frankrijk verlieten om de Amerikaanse droom na te jagen.

No description set

Esprit

ESPRIT, bekend en geliefd in de jaren 80, is een iconisch lifestylemerk. Voortbouwend op de drie kernpijlers van het merk, speels, modern en cool, vindt ESPRIT zichzelf opnieuw uit als het ultieme icoon voor het post-icon tijdperk.

Can't wait to get your hands on the best deals?

Ontdek

Onze merkenAanbiedingenEten & drinkenShop Online

Ontvang een uitnodiging voor onze speciale Fashion Club Events. Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe winkels en exclusieve kortingen bij onze partners.

Word Member
Bataviaplein 60, 8242 PN Lelystad+31 (0) 320 - 292 900
Algemene VoorwaardenPrivacybeleidCookiebeleid

© Batavia Stad, 2024, All Rights Reserved