Loading...
Shop Online
Ready to Go

Verblijven, activiteiten en vervoer

Beste uit de regio

Wil je de regio ontdekken? Neem dan een kijkje bij onze topaanbiedingen van hotels, attracties, ervaringen en vervoermogelijkheden.

Verblijf dichtbij Batavia Stad

Boek een weekendje weg om samen voordelig te shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee. In de omgeving vind je leuke plekken om te overnachten. Van camping tot hotel, van groepsaccommodatie tot vakantiehuis, in een B&B of een boot in de jachthaven. Ideaal voor een vriend(inn)en uitje of een verblijf voor het hele gezin.

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Wat is een betere combinatie dan een verblijf in WestCord Fashion Hotel Amsterdam en een shopping experience in Batavia Stad? Fashion Hotel heeft een pop-up van een aantal mooie merken die Batavia Stad te bieden heeft.

Toont items 1-6 van 7

Toeristische voorzieningen

ER IS ZOVEEL TE ONTDEKKEN RONDOM BATAVIA STAD

Activiteiten rondom Batavia Stad

Dé unieke shopervaring voor een compleet dagje uit 

Kom voordelig shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee. In 2001 werd het eerste fashion outlet centre van Nederland geopend, gelegen in de Flevopolder, aan het Markermeer in Lelystad, nabij de Oostvaardersplassen. Wist je dat Batavia Stad Fashion Outlet grenst aan het grootste man-made natural park van de wereld, Nationaal Park Nieuw Land?

Combineer het shoppen met een leuke activiteit in de omgeving om het dagje uit compleet te maken.

Vervoer naar Batavia Stad

Centraal gelegen in Nederland, in Lelystad, is Batavia Stad makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Parkeren is betaalbaar en er zijn elektrische laadpalen op de grote parkeerplaatsen. Dichtbij vind je Batavia Haven met verschillende ruime ligplaatsen voor rivier cruises en individuele boten. In de omgeving zijn prachtige thematische fietsroutes. 

Rond je reis af

Ontdek

Onze merkenAanbiedingenEten & drinkenShop Online

Ontvang een uitnodiging voor onze speciale Fashion Club Events. Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe winkels en exclusieve kortingen bij onze partners.

Word Member
Bataviaplein 60, 8242 PN Lelystad+31 (0) 320 - 292 900
Algemene VoorwaardenPrivacybeleidCookiebeleid

© Batavia Stad, 2024, All Rights Reserved