nike

Bataviaplein 44 & 287
8242 PN Lelystad
Tel: 0320 - 23 41 60
www.nike.com

Tommy Hilfiger

Nike

– Nike is druk met een make-over. In de tussentijd kun je shoppen in de tijdelijke winkels in Batavia Stad Fashion Outlet op bataviaplein 44 [Men] en bataviaplein 287 [Women]. In december wacht een nog grotere en mooiere winkel op je.  –

Nike Factory Stores bieden topproducten van Nike voor prijsbewuste klanten. In de Nike Factory Stores vinden consumenten een eersteklas winkelomgeving voor atleten van alle leeftijden.

In de lente van 1972 introduceerden Phil Knight en Bill Bowerman de eerste Nike schoen met de iconische Swoosh. De afgelopen decennia is Nike uitgegroeid tot ‘s werelds nummer één op het gebied van hoogwaardige sportkleding, schoenen en accecoires. Het gaat om meer dan alleen de merknaam, het gaat om een stagte of mind die door miljoenen atleten wereldwijd wordt gedeeld.

Wat begon als een kleine Amerikaanse schoenendistribiteur is uitgegroeid tot een international leverancier van superieure sportartikelen en ongekende innovaties. Het is de ultieme missie van Nike om iedere atleet* ter wereld inspiratie en innovatie te bieden.

* “Als je een lichaam hebt, ben je een atleet.” – Bill Bowerman