Bataviaplein 86
8242 PN Lelystad
Tel: 0320 - 23 41 60
www.nike.com

Nike

– Nike heeft per 1 februari 2018 opnieuw haar deuren geopend. De winkel is nu nog groter (lees: 300m2 groter), heeft een te gekke interieur en heeft nu nog een ruimere aanbod aan sportartikelen. Kom snel langs om een kijkje te nemen!  –

Nike Factory Stores bieden topproducten van Nike voor prijsbewuste klanten. In de Nike Factory Stores vinden consumenten een eersteklas winkelomgeving voor atleten van alle leeftijden.

In de lente van 1972 introduceerden Phil Knight en Bill Bowerman de eerste Nike schoen met de iconische Swoosh. De afgelopen decennia is Nike uitgegroeid tot ‘s werelds nummer één op het gebied van hoogwaardige sportkleding, schoenen en accecoires. Het gaat om meer dan alleen de merknaam, het gaat om een stagte of mind die door miljoenen atleten wereldwijd wordt gedeeld.

Wat begon als een kleine Amerikaanse schoenendistribiteur is uitgegroeid tot een international leverancier van superieure sportartikelen en ongekende innovaties. Het is de ultieme missie van Nike om iedere atleet* ter wereld inspiratie en innovatie te bieden.

* “Als je een lichaam hebt, ben je een atleet.” – Bill Bowerman