Hoe belangrijk is fashion voor jou?

Cynthia Baremans is een fulltime model en dus altijd bezig met fashion. Dagelijks is zij omringd door de nieuwste fashion trends, dat triggert haar om altijd iets nieuws te willen scoren voor haar garderobe. Wil jij weten waar zij zich comfortabel in voelt en wat haar guilty fashion pleasure is? Je ziet en hoort het in het filmpje hieronder.

Ook vroegen we aan Ida Kakisina, ELLE’s Mama Ambassador, hoe belangrijk fashion is voor haar. Op haar Instagram account geeft ze terecht aan: ‘Gooi met Motherhood en een beetje fashion op je tijdlijn’. En dat doet ze goed. Zo goed, dat zij een heel andere draai geeft aan het woord ‘moeder’. Maar waar haalt zij haar inspiratie vandaan? Wat draagt zij het liefst? Maar vooral hoe belangrijk is fashion voor haar? Je hoort het hieronder.

Zo kom je er toch achter dat fashion een hele grote rol speelt in ieders leven. Kiki Bosman, editor in chief van Girls Who Magazine is ook langs geweest met haar  shoppingbuddy Melvin, om compleet los te gaan en gezellig te shoppen. Aan al haar fans & de lezers van Girls Who Magazine deelt zij haar guilty fashion pleasure, maar ook vertelt zij hoe haar stijl is gevormd door de reizen die zij heeft gemaakt en de indrukken die zij heeft op gedaan. Bekijk de video hieronder.

Wil jij ook vertellen waarom fashion belangrijk is voor jou? Maak een foto, tag ons (Batavia Stad Fashion Outlet) en wie weet maak jij kans op een shoppingvoucher ter waarde van 250 euro!