MEMBERS: Shop & Sail nu € 19,-

Combineer tijdens de zomervakantie je bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet met een 2-uur durende zeiltocht over het Marker- of IJsselmeer. Speciaal voor MEMBERS is er een speciale aanbieding waarbij je slechts € 19,- i.p.v. € 25,- betaalt. Kinderen in de leeftijd van 5 – 12 jaar krijgen 50% korting en kinderen van 0 – 4 jaar kunnen zelfs gratis meevaren.

Wat houdt het arrangement precies in?
Allereerst word je aan boord gastvrij ontvangen door de crew van Zeilschip Bounty. Na een korte uitleg over de authentieke VOC zeilen kiest het schip voor het ruime sop en kun je twee uur lang genieten van een prachtige tocht over het Marker- of IJsselmeer. Aan boord kun je een hapje of drankje bestellen en genieten van de zon, wind en water. Ook kun je actief meehelpen met het hijsen van de zeilen onder professionele begeleiding. Mocht het slecht weer zijn is het ook mogelijk om tijdens de vaartocht binnen te zitten.

Hoe laat en waar kan ik opstappen?
Per dag zijn er twee afvaartmogelijkheden, te weten 11.00 en 14.00 uur. Het schip meert af in de Bataviahaven op ongeveer 10 minuten loopafstand van Batavia Stad Fashion Outlet. Onderstaand zie je de exacte locatie waar het schip wordt afgemeerd. Zorg dat je 15 minuten voor de afvaart aanwezig bent op deze locatie.

Waar kan ik dit arrangement boeken?
Via onderstaande button vind je de exacte beschikbaarheid en mogelijkheid om te boeken. Na reservering ontvang je een bevestiging per e-mail. Veel plezier!