Leasing

Batavia Stad Fashion Outlet is een premium outlet centre, gevestigd in Lelystad op slechts 40 minuten van Amsterdam en opende in 2001 als eerste outlet in Nederland haar deuren. Met ruim 100 winkels, meer dan 250 diverse merken & relaxte cafés en restaurants biedt het 363 dagen per jaar de perfecte shopping experience. U vindt hier alle internationale modemerken, van Scotch & Soda tot Hugo Boss, van Nike tot Michael Kors en van Le Creuset tot Tommy Hilfiger, altijd met 30-70% korting.

Sinds de opening in 2001 is Batavia Stad Fashion Outlet een succes. In 2015 openden weer 7 nieuwe winkels hun deuren, het aantal bezoekers is met 3% gestegen t.o.v. 2014 en de derde uitbreiding van het centre is van start gegaan. Batavia Stad Fashion Outlet groeit door deze uitbreiding met 5.500m2 naar 31.000m2 en krijgt er hierdoor 45 nieuwe winkel-/horecaruimten bij.

Rondom Batavia Stad Fashion Outlet liggen meerdere bezienswaardigheden zoals het natuurgebied Oostvaardersplassen, de Bataviawerf met een reconstructie van een VOC-schip, het prachtige Markermeer en het Nieuw Land Museum. De combinatie van een premium outlet centre en de prachtige omgeving, maakt een bezoek aantrekkelijk voor zowel nationale als internationale consumenten.

Wanneer u op zoek bent naar meer informatie over de Leasing mogelijkheden binnen Batavia Stad Fashion Outlet, dan kunt u contact opnemen met onze Leasing afdeling via info@bataviastad.nl of +31(0)320 29 29 00.