VIP Event – Gold Rush

Wij nodigen jou als MEMBER graag uit voor ons VIP Event van 25 t/m 28 oktober 2018. Ditmaal staat het event volledig in het teken van: “Gold Rush” en zijn wij op de donderdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Net zoals voorgaande jaren worden er tijdens het VIP Event diverse activiteiten georganiseerd, waar jij als MEMBER gebruik van kunt maken. Uiteraard krijg je tevens op vertoon van je MEMBER Card tot 20% extra korting bij de deelnemende winkels, horecagelegenheden en foodtrucks.

Naast winkelen, staat deze dag volledig in het teken van genieten. Rust even heerlijk uit in de VIP Lounge en geniet van exclusieve activiteiten.  Wat deze activiteiten zullen zijn houden we nog even geheim.  Wij zullen ze bekend maken via onze nieuwsbrief, facebook en Instagram. Dus houd deze goed in de gaten!

Ben je nog geen MEMBER?
Registreer je dan gratis en profiteer ook van extra korting en unieke privileges.

Registreer MEMBER Batavia Stad Fashion Outlet

Deelnemende merken 
Tijdens de Gold Rush krijg bij meer dan 100 (inter)nationale modemerken tot 20% extra korting. Daarnaast bieden onze cafes en restaurants hun lekkernijen aan met een mooie korting. Benieuwd naar alle merken die deelnemende merken? Bekijk alle merken hier.

Activiteiten
Tijdens het VIP Event heeft het centrum een gouden tintje en zijn er verschillende activiteiten in het centrum. Denk aan food trucks, speciale win acties, in-store events en een onvergetelijk fotomoment. Alle activiteiten vind je hier.

Shopping Route
Met zoveel korting en zoveel merken, moet je wel bijna vooraf een route bepalen. Om het iets makkelijker te maken hebben wij alle deelnemende winkels duidelijk aangegeven op onze plattegrond. Zo kun jij meteen waar jouw favoriete merken zitten en of ze uiteraard meedoen. Bekijk hier de VIP Event plattegrond.