Fashion Job Fair

Op woensdag 22 februari 2017 organiseert Batavia Stad Fashion Outlet van 13.00 tot 17.00 de Fashion Job Fair, waar je in direct in contact komt met recruiters van ruim 49 internationale modemerken en horeca als kandidaat voor een van de circa 100 vacatures in Lelystad.

Batavia Stad Fashion Outlet wordt uitgebreid: half april openen diverse nieuwe merken hun deuren en zij zijn op zoek naar gemotiveerde teamleden. Ook bestaande merken zoals Hugo Boss, Under Armour, Michael Kors en SuperTrash zoeken enthousiaste medewerkers om de teams verder uit te breiden. In Batavia Stad Fashion Outlet is geen dag hetzelfde, heb je te maken met zowel nationale als internationale bezoekers en kun je deelnemen aan een uitgebreid trainingsprogramma om verder te groeien binnen de fashion-, lifestyle- en horecabranche. Batavia Stad Fashion Outlet is een van de grootste publiekstrekkers van Nederland en biedt een zeer aantrekkelijke, dynamische werkomgeving. Ben jij degene die een dagje shoppen tot een ware belevenis kunt maken en wil jij graag werken in Lelystad?

Kom dan naar de Fashion Job Fair, maak kennis met de merken en wellicht word jij door een van de recruiters direct uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Tijdens de Fashion Job Fair worden er kandidaten gezocht voor onderstaande functies, een actueel overzicht van de vacatures van de deelnemende merken vind je op de Fashion Job Fair;

(Assistent) Store Manager;
Je bent ambassadeur van het merk, hebt uitzonderlijke management skills en leidinggevende ervaring binnen een relevante omgeving.

Verkoopmedewerker;
Je hebt een uitstekend gevoel voor service en je bent enthousiast om klanten een unieke shopervaring te geven.

Oproep-/Weekend-/ Vakantiekracht;
Je bent flexibel beschikbaar en enthousiast om klanten te helpen.

Restaurantmedewerker;
Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel en je bent flexibel inzetbaar.

Ben jij servicegericht, enthousiast, ambitieus, flexibel, spreek je goed Engels, wil je graag werken in een dynamische en internationale modeomgeving en pas jij binnen een van de functieprofielen? Laat dan hier alvast weten dat je graag wilt deelnemen aan de Fashion Job Fair op 22 februari 2017 in Batavia Stad Fashion Outlet, door jouw CV te uploaden.

De Fashion Job Fair vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur in Batavia Stad Fashion Outlet. De Fashion Job Fair biedt jou naast het kennismaken met de merken, een CV advies-service en je kunt gratis een professionele foto voor je CV laten maken. We zien je graag verschijnen!

Aanmelden vacature alert Batavia Stad Fashion Outlet